Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Ανεπιτυχείς συζητήσεις Παϊρότζ – Τριφυλλιού”!

Παναθηναϊκός: “Ανεπιτυχείς συζητήσεις Παϊρότζ – Τριφυλλιού”!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για ανεπιτυχείς συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έκανε λόγο, ο πρόεδρος της βελγικής Μουσκρόν, Πάτρικ Ντεκλέρκ, μιλώντας για τις εξελίξεις στα διοικητικά της δικής του ομάδας.

Την ώρα που από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση για την υπόθεση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και τις διοικητικές εξελίξεις στην “πράσινη” ΠΑΕ, από το Βέλγιο βγήκε η είδηση για “ναυάγιο” ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πάτρικ Ντεκλέρκ, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για τον Ταϊλανδό μεγαλομέτοχο του βελγικού συλλόγου, ο οποίος έχει συνδεθεί και με το Τριφύλλι, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων, ότι οι συζητήσεις του με τους “πράσινους” είναι ανεπιτυχείς.

Οι δηλώσεις για Παναθηναϊκό και Πιεμπονγκσάντ

Για όσα έγιναν στη Μουσκρόν: «Όταν ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ παρουσιάστηκε ως ο νέος μεγαλομέτοχος προχώρησε σε ανακοινώσεις που μας σόκαραν γιατί γνωρίζαμε πως οι υποσχέσεις του ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν. Δεδομένα θα θέλαμε να δούμε το μπάτζετ της ομάδας να αυξάνεται”

Για τον Παϊρότζ και τον Παναθηναϊκό:«Από όσο γνωρίζω συνεχίζει να αναζητεί επενδυτή για την Μουσκρόν παρά το γεγονός πως οι συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό είναι ανεπιτυχείς ως τώρα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις