Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Ανησυχία παικτών για τις φήμες διακοπής των πτήσεων

20.03.2020 | 10:07
Παναθηναϊκός: Ανησυχία παικτών για τις φήμες διακοπής των πτήσεων

Το μέτρο αναστολής των πτήσεων από και προς την Ελλάδα φαίνεται πως βρίσκεται υπό εξέταση από την ελληνική Κυβέρνηση, λόγω του κορονοϊού, γεγονός που έχει προβληματίσει παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια απόφαση, φαίνεται πως στο γραφεί του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει φτάσει η εισήγηση για κλείσιμο των αεροδρομίων και αναστολή των πτήσεων από και προς την Ελλάδα, λόγω του κορονοϊού.

Υπό εξέταση η αναστολή των πτήσεων από και προς την Ελλάδα

Αρκετοί ήταν οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που προβληματίστηκαν, στο άκουσμα αυτής της είδησης και επικοινώνησαν με τους ανθρώπους των «πρασίνων», θέλοντας να ακούσουν τη γνώμη τους.

Αν και είχαν την επιλογή, μέχρι στιγμής, κανείς από τους ξένους παίκτες της ομάδας δεν είχε δείξει διάθεση να πάει στο εξωτερικό στην οικογένειά του. Στην περίπτωση όμως που συμβεί ο συγκεκριμένος «αποκλεισμός» δεν θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται –σύμφωνα με δημοσιεύματα- να τους ζητήθηκε να παραμείνουν στη χώρα, για να μην κινδυνέψει η υγεία τους, αλλά και γιατί παραμένει αδιευκρίνιστο τι θα συμβεί με τις πτήσεις.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version