Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η ανησυχία των παικτών και η προσπάθεια του Ουζουνίδη!

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δίνει “μάχη” για να βρει χρήματα, να κλείσει τις.. τρύπες που έχει και να καταφέρει να πάρει αδειοδότηση -που θα τον κρατήσει στην κατηγορία- αλλά οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν τους παίκτες της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με υποβιβασμό, από τη στιγμή που δεν καταφέρει να πάρει αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα οι οφειλές του προς παίκτες -που έχουν προσφύγει στην ποδοσφαιρική δικαιοσύνη του φέρνουν και μείωση βαθμών.

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Κωνσταντίνου με Αλαφούζο

Μέσα σε αυτό το “άρρωστο” περιβάλλον, οι παίκτες του “τριφυλλιού” καλούνται να μείνουν προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις τους, κάτι που όμως δεν είναι εύκολο ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το κλίμα στους “πράσινους” είναι πάρα πολύ άσχημο, καθώς οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πάρα πολύ ανήσυχοι, με αφορμή την αβεβαιότητα που επικρατεί για το μέλλον του Παναθηναϊκού, σε συνδυασμό πάντα και με το οικονομικό κομμάτι, μιας και κανείς τους δεν γνωρίζει πότε θα πληρωθούν τη δόση Δεκεμβρίου!

Παναθηναϊκός: Συνεδριάζει το Διαιτητικό – Έρχεται το -3 του Βέμερ

Βλέποντας την κατάσταση αυτή ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιχείρησε στη προπόνηση της Τρίτης (27/03) να κρατήσει τους παίκτες όσο πιο συγκεντρωμένους γίνεται, τονίζοντάς τους ότι αυτοί το μόνο που θα πρέπει να κοιτούν είναι το αγωνιστικό.

Ο Ουζουνίδης προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να στηρίξει ψυχολογικά τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενόψει του αθηναϊκού ντέρμπι με την Ένωση, λέγοντάς τους πως δεν είναι υπεύθυνοι για τίποτα, ούτε μπορούν να κάνουν κάτι για να αντιστραφεί το κλίμα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις