Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Ανοιχτό” το ενδεχόμενο επιστροφής στην Παιανία

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας φαίνεται να επιθυμούν την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας και σε περίπτωση αλλαγής της ιδιοκτησίας θα γίνει προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με την πολυαναμενόμενη γενική συνέλευση για την ΑΜΚ να γίνεται σήμερα (06/07), όμως ήδη κυκλοφορεί και ένα νέο σενάριο για το μέλλον της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” φέρονται να επιθυμούν την επιστροφή τους στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, με την εφημερίδα Πράσινη, να τονίζει ότι κατόπιν της σχετικής επιθυμίας τόσο του Γιώργου Δώνη, όσο και του Νίκου Νταμπίζα, θα εξεταστεί το εν λόγω ενδεχόμενο με την αλλαγή διοίκησης στην ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε προβεί σε αγορά του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αλλά η ανεπάρκεια των εγκαταστάσεων είχε ήδη οδηγήσει σε επαφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη για την Παιανία, με ένα μέρος των ακαδημιών να έχει μεταφερθεί από πέρυσι, εκεί.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις