Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ανυποχώρητος Γιαννακόπουλος! Πάει στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Ανυποχώρητος Γιαννακόπουλος! Πάει στο ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να βρεθεί στα επίσημα του ΟΑΚΑ την Πέμπτη (8/2, 21:15) στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια, παρά την τιμωρία της Euroleague.

Το αφεντικό των «πράσινων» προχώρησε σε έφεση και αίτημα αναστολής προς την διοργανώτρια αρχή, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Συνεπώς, η Euroleague καλείται να απαντήσει μέσα στις επόμενες ώρες, ύστερα από το αίτημα του «τριφυλλιού» (σ.σ. ζήτησε απάντηση μέχρι αύριο, 7/2).

Ανεξαρτήτως απόφασης της αναστολής, όμως, η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να βρίσκεται κανονικά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τους Βάσκους.

Σε περίπτωση απόρριψης της αναστολής, που θα σημαίνει ότι ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ δεν θα έχει την άδεια της Euroleague να βρεθεί στο γήπεδο, τότε αυτό θα θεωρηθεί ως πρόκριμα της δευτεροβάθμιας απόφασης, με τις εξελίξεις να βρίσκονται προ των πυλών.

Υπενθυμίζεται ότι στον Παναθηναϊκό περιμένουν δικαίωση Γιαννακόπουλου στο δευτεροβάθμιο όργανο, ενώ σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, τότε το δημοψήφισμα, το οποίο προανήγγειλε εχθές, θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις