Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε το αίτημα του Κουτρουμπή για απαγόρευση μετεγγραφών!

Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε το αίτημα του Κουτρουμπή για απαγόρευση μετεγγραφών!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δεν θαν τιμωρηθεί με απαγόρευση μετεγγραφών, όπως είχε ζητήσει ο Γιώργος Κουτρουμπής. Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του πρώην αμυντικού του “τριφυλλιού”, υποχρεώνοντας, όμως, τους “πράσινους” να πληρώσουν το ποσό των 292.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, είχε καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, προκειμένου να πάρει τα οφειλόμενα. Ο Έλληνας αμυντικός είχε ζητήσει και την επιβολή ποινής απαγόρευσης μετεγγραφών στους “πράσινους”, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ απέρριψε το σχετικό αίτημα του Κουτρουμπή, υποχρεώνοντας τον Παναθηναϊκό να πληρώσει το ποσό των 292.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση

“Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έλαβε την ακόλουθη απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του Γιώργου Κουτρουμπή και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απέρριψε κατά πλειοψηφία μόνο το παρεπόμενο περί απαγόρευσης μεταγραφών αίτημα και κατά τα λοιπά δέχτηκε εν μέρει προσφυγή. Υποχρεώνει την ΠΑΕ να καταβάλει στον αιτούντα το ποσό των 292.144,05 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις