Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για Λεβαδειακό! Μέσα οι Λουντ και Κολοβέτσιος

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για Λεβαδειακό! Μέσα οι Λουντ και Κολοβέτσιος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (12/1) με τον Λεβαδειακό για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Με Λουντ και Κολοβέτσιο στη Λιβαδειά οι “πράσινοι”.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον Λεβαδειακό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ανακοινώνει την αποστολή για Βοιωτία. Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Λουντ και Κολοβέτσιου, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους άφησαν εκτός αποστολής στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Λαμία για το Κύπελλο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αυλωνίτης, Μολίνς, Κότσαρης, Λουτσιάνο, οι Ρέις, Μολέντο και Ευαγγέλου αλλά και οι Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης που θα αγωνιστούν με την Κ20 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (13/1, 19.30) αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με πάσες. Θεραπεία ακολούθησαν οι Αυλωνίτης, Μολίνς, Λουτσιάνο, Κότσαρης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στη Λιβαδειά.

Αυτά είναι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις