Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αραβικές “σειρήνες” για Ινσούα! Ο Χιμένεθ θέλει στην ομάδα του τον Βραζιλιάνο

Παναθηναϊκός: Αραβικές “σειρήνες” για Ινσούα! Ο Χιμένεθ θέλει στην ομάδα του τον Βραζιλιάνο
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως περιμένει πρόταση από για τον Εμάνουελ Ινσούα την Αλ Ουάχντα, με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Η.Α.Ε), την οποία προπονεί ο Μανόλο Χιμένεθ, να ενδιαφέρεται μάλιστα για να αγοράσει άμεσα τον παίκτη.

Έντονο πρέσινγκ δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός, καθώς ο αδελφός του Εμάνουελ Ινσούα, Μαξιμιλιάνο, ο οποίος είναι και ατζέντης του αμυντικού των “πρασίνων”μετέφερε στους ανθρώπους της ομάδας το πολύ έντονο ενδιαφέρον από την Αλ Ουάχντα, ομάδα των Η.Α.Ε.

Το ενδιαφέρον της ομάδας, που έχει στον πάγκο της τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, δεν έχει πάρει ακόμα τη μορφή επίσημης πρότασης ωστόσο, ο αδελφός και ατζέντης του παίκτης, ενημέρωσε λεπτομερώς τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, πως οι Άραβες ενδιαφέρονται για την άμεση απόκτηση του Βραζιλιάνου αμτυνικού, συμπληρώνοντας πως “βρισκόμαστε εν αναμονή επίσημης πρότασης”.

Μία πρόταση που, όπως τουλάχιστον διέρρεε η πλευρά του ποδοσφαιριστή, μπορεί να καταφτάσει είτε το βράδυ της Παρασκευής (17/1), είτε το αργότερο έως το Σάββατο (18/1) και θα περιλαμβάνει ένα ποσό που θα κυμαίνεται από 400.000 έως 500.000 ευρώ για το “τριφύλλι” και δεν θα είναι διαπραγματεύσιμη.

Όσο για τα λεφτά που δίνουν οι Άραβες στον παίκτη, πρόκειται για “εξωφρενικό” ποσό, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τον αμοίβει με 280.000 ευρώ.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις