Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η ατάκα του Κωνσταντίνου προς τους παίκτες με την Κ-20

Παναθηναϊκός

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να απέχουν από τη σημερινή (23/04) προπόνηση του “τριφυλλιού” και ο πρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, τους ρώτησε αν έχουν την πρόθεση να αγωνιστούν στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό γίνεται καθημερινά όλο και πιο… βαρύ, με τους παίκτες να προχωρούν σε αποχή από την προπόνηση της Δευτέρας, σε μια προσπάθεια να πιέσουν για να πάρουν όσα τους οφείλονται.

Οι “πράσινοι” δεν αποκλείεται να απέχουν και από την προπόνηση της Τετάρτης (αύριο, 23/04, έχουν ρεπό) αν δεν ενημερωθούν πως θα πάρουν το 35% των οφειλομένων έως την Παρασκευή (27/4), ενώ υπήρξαν και… απειλές για μη συμμετοχή τους στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Νέα αποχή των παικτών από την προπόνηση

Σε αυτή την ατάκα όμως, υπήρξε και η αντίδραση του Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος αποκρίθηκε: “Αν δεν ικανοποιηθείτε και δεν σκοπεύετε να παίξετε με τον ΠΑΟΚ, να μας ενημερώσετε, ώστε να πάρουμε την Κ20 και ορισμένα παιδιά από την Κ17”.

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Πιεμπονγκσάντ!

Αξίζει να αναφερθεί πως ήδη πολλά παιδιά από την Κ20 κάνουν προπόνηση και αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα, ενώ στην περίπτωση που “ενεργοποιηθεί”¨το συγκεκριμένο “σενάριο”, θα προκληθεί πρόβλημα και στην Κ20 του Παναθηναϊκού, που την Κυριακή αντιμετωπίζουν την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, στον τελικό του πρωταθλήματος.

Να επισημάνουμε ακόμα πως όταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε στους παίκτες ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει τα χρήματα της Αλ Αϊν, αλλά ένας -βασικός- ποδοσφαιριστής του είπε: “Έχετε παίξει μπάλα. Εσείς πώς θα νιώθατε αν ακούγατε υποσχέσεις; Πώς θα νιώθατε να νικάτε και αντί να ανεβαίνετε στη βαθμολογία, να πέφτετε, επειδή έρχονται αφαιρέσεις βαθμών;”. Απάντηση, δεν υπήρξε…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις