Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Με “αστερίσκο” η “πράσινη” ευρωπαϊκή λίστα

Παναθηναϊκός – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Με “αστερίσκο” η “πράσινη” ευρωπαϊκή λίστα
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός έστειλε στην UEFA τη λίστα με τα ονόματα των παικτών που θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στις αναμετρήσεις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβαλε 23 ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη λίστα του Παναθηναϊκού που εστάλη στην UEFA, με το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ματίας Γιόχανσον να μπαίνει μέσα!

Στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται και το όνομα του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος όμως πολύ δύσκολα θα προλάβει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί. ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Να αναφέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα για μία αλλαγή ή μία προσθήκη μέχρι και την παραμονή του πρώτου αγώνα με τους Βάσκους (17/08).

Οι 23 παίκτες του Παναθηναϊκού που υπολογίζονται για τις αναμετρήσεις με την Μπιλμπάο είναι οι: Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κότσαρης, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Ζέκα, Αλτμαν, Καμπέσας, Λουτσιάνο, Μολίνς, Λουντ, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Χουλτ, Στιλ, Ρέις, Βλαχοδήμος, Εμμανουηλίδης, Γιόχανσον.

Στη Β’ λίστα έχουν δηλωθεί οι: Μπουζούκης, Πίσπας, Ξενόπουλος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις