Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ατομικό για τρεις βασικούς! Επιστρέφουν στην ομάδα οι διεθνείς

Παναθηναϊκός: Ατομικό για τρεις βασικούς! Επιστρέφουν στην ομάδα οι διεθνείς
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Κορωπί για την έναρξη των προπονήσεων ενόψει και της τρίτης αγωνιστκής της Superleague, με τον Γιώργο Δώνη να μην έχει στη διάθεσή του, τους Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Οικονόμου. Επέστρεψαν Εμμανουηλίδης και Χριστογεώργος από την Εθνική Νέων.

Η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων φθάνει στο τέλος της και ήδη οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις, αναμένοντας τις επόμενες ημέρες και τους υπόλοιπους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει πάντως να μην έχει στη διάθεσή του και τους Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Οικονόμου, που παραμένουν τραυματίες και ουσιαστικά δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι στην AEL FC Arena κόντρα στη Λάρισα, την ερχόμενη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Κυριακής. Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι Εμμανουηλίδης, Χριστογεώργος, που αγωνίστηκαν με την Εθνική Νέων. Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού με τον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση και οι υπόλοιποι ενδυνάμωση και αερόβια άσκηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Οικονόμου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις