Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του “τριφυλλιού” – pics

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του “τριφυλλιού” – pics
ΦΩΤΟ intime

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε την Τρίτη (09.07.2019) τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωσε στο Ευγενίδειο ίδρυμα.

Οι νέες εμφανίσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρουν την υπογραφή της Robe di Kappa, μια εταιρία που έχει συνδέσει το όνομά της με τις επιτυχίες της ομάδας την διετίας 1993-1995.

Η βασική εμφάνιση του Παναθηναϊκού έχει πράσινο χρώμα με ανάγλυφα τριφύλλια. Η δεύτερη είναι λευκή με πράσινα μανίκια και η τρίτη μαύρη με πράσινες λεπτομέρειες, ενώ εντυπωσιακή είναι και αυτή που θα την φορούν οι γκολκίπερ του Παναθηναϊκού (σαν… μουσταρδί).

Τις φανέλες παρουσίασαν οι Κουρμπέλης (φόρεσε την πράσινη), Μακέντα (φόρεσε την άσπρη), Μπουζούκης (φόρεσε την μαύρη) και Διούδης (φόρεσε αυτή του τερματοφύλακα).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Μάνο Μαυροκουκουλάκη, να αναφέρει στο χαιρετισμό του: “Υπάρχει μια σύμπτωση ευχάριστη για ορισμένους. Το 1993 όταν αποφασίσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία που είχαμε με άλλη εταιρεία, είπαμε να πάρουμε την Kappa έτσι και έγινε. Η σύμπτωση είναι πως ο ομιλών υπέγραψε και τα δυο συμβόλαια. Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια σεζόν αθλητική πολύ καλή”.

Τον λόγο πήρε και ο αντιπρόεδρος της Robe Di Kappa κ. Λορέντζο Μπολιόνε ο οποίος είπε από την πλευρά του: “Ευχαριστώ όλους όσους είστε εδώ μαζί μας και είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ για να εγκαινιάσουμε τη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό. Επίσης είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ στην Αθήνα σε μια πανέμορφη πόλη.

Προσπαθώντας να καταλάβω τα ελληνικά όσων μίλησαν ήδη θέλω να πω πως είναι ιδιαίτερη τιμή που τα ρούχα μας θα τα φοράει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Και δεν μπορώ παρά να ευχηθώ όλα τα καλύτερα και μια εξαιρετική σεζόν στην ομάδα. Δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε για να φέρουμε το όνομα της εταιρείας μας μαζί με αυτή την ομάδα σε όλο τον κόσμο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις