Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Δεν πληρώθηκε ο Ταυλαρίδης – Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!

Ταυλαρίδης

Παίζει με τη… φωτιά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού δεν εξόφλησε -στην καθορισμένη ημερομηνία- τον πρώην παίκτη της, Στάθη Ταυλαρίδη.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βάλει ένα… φρένο στον οικονομικό κατήφορο που κατρακυλά, αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι εύκολο.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης είχε κερδίσει την προσφυγή που είχε καταθέσει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε σήμερα (02/10) να του καταλάβει μια δόση 30.000 ευρώ.

Η οικονομική κατάσταση στην ομάδα όμως είναι τέτοιο, που δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να καταθέσει στον παίκτη το συγκεκριμένο ποσό.

Η νέα διοίκηση των “πρασίνων” ζήτησε από τον νομικό εκπρόσωπο του Ταυλαρίδη επιμήκυνση των δόσεων -δεν είναι σε θέση να πληρώσει ποσό μεγαλύτερο των 10.000 ευρώ- κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό.

Η πλευρά του Ταυλαρίδη αναμένεται να καταθέσει την Τρίτη αίτημα στην ΕΠΟ για εξόφληση του συνολικού ποσού που οφείλει στον παίκτη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (97.419 ευρώ).

Στις τρεις φορές… καίγεται με υποβιβασμό

Αν δεν εξοφληθεί, υπάρχει προβλεπόμενη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι. Αν ο σύλλογος τιμωρηθεί τρεις φορές με αυτή την ποινή, τότε υποβιβάζεται!

Το μοναδικό ευχάριστο νέο για τον παναθηναϊκό είναι πως υπάρχει διακοπή για του αγώνες της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οπότε ίσως καταφέρει να συγκεντρώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Άξιο αναφοράς, πως η περίπτωση Ταυλαρίδη δεν είναι η μοναδική, αφού “σκάνε” δόσεις και για άλλους παίκτες (Τελάντερ, Εσιέν, Τοτσέ κτλ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις