Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Διούδης έως το 2023! Υπέγραψε την ανανέωση με το Τριφύλλι (pics)

Παναθηναϊκός: Διούδης έως το 2023! Υπέγραψε την ανανέωση με το Τριφύλλι (pics)
ΦΩΤΟ Intime

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει μέχρι και το καλοκαίρι του 2023, ο Σωκράτης Διούδης, με βάσει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους “πράσινους”, ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό επισημοποίησε ο Σωκράτης Διούδης, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της “πράσινης” ΠΑΕ.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας που έχει κερδίσει φανέλα βασικού τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα, επέκτεινε με καλύτερες αποδοχές τη συμφωνία του με το Τριφύλλι, μένοντας στην ομάδα μέχρι το 2023.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Σωκράτη Διούδη. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Σωκράτης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2017 και έχει καταγράψει 62 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού σε επίσημα παιχνίδια.

Διούδης: «Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών»

Αμέσως μετά ο Σωκράτης Διούδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ότι «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγινε αυτό που ήθελα από την αρχή, να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι αυτή τη δεύτερη θητεία στην ομάδα να καταφέρουμε να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών και στην κατάκτηση τίτλων».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις