Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζει Αρμένακα ο Δώνης! Για πρώτη μετεγγραφή το Γενάρη – video

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζει Αρμένακα ο Δώνης! Για πρώτη μετεγγραφή το Γενάρη – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τον 20χρονο Πάνο Αρμένακα δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί και αν τελικά πείσει τον Γιώργο Δώνη για την αξία του, θα είναι πιθανότατα η πρώτη μετεγγραφή της ομάδας στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Μετά την επιτυχία της ομάδας στο πρώτο μισό της χρονιάς, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και το 2019, με τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου να είναι οι αντίστοιχες του καλοκαιριού.

Οι “πράσινοι” συνεχίζουν να έχουν περιορισμούς στις μετεγγραφές, αλλά πλέον και βάσει προγραμματισμού, στο “στόχαστρο” θα βρεθούν νεαροί Έλληνες παίκτες κυρίως από το εξωτερικό, όπως ήταν ο Καμπετσής και ο Χατζηθεοδωρίδης.

Ένας από αυτούς μάλιστα, βρίσκεται ήδη στο Κορωπί. Πρόκειται για τον Πάνο Αρμένακα, ο οποίος ανδρώθηκε σε κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπη, όπως η Μπαρτσελόνα και Μίλαν, μένοντας πρόσφατα ελεύθερος από την Ουντινέζε.

Ο 20χρονος εξτρέμ δοκιμάζεται από τον Γιώργο Δώνη στο προπονητικό κέντρο τις τελευταίες ημέρες και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφή της ομάδας για το 2019.

Ο Αρμένακας εν δράσει

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις