Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Σύντομα θα έχουμε τις πρώτες μετεγγραφές”

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Σύντομα θα έχουμε τις πρώτες μετεγγραφές”
ΦΩΤΟ intime

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, αναφέρθηκε στην καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στις μετεγγραφές της ομάδας, στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας του “τριφυλλιού”.

Ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να φανεί καθησυχαστικός, τόνισε πως το μπάτζετ που κινείται ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από τις αρχικές προβλέψεις και επισήμανε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα θα μπορέσει να ανακοινώσει τις πρώτες της μετεγγραφές.

“Εγώ προσωπικά δεν έχω ανησυχία. Υπάρχει ένα πλάνο, σύμφωνα με το οποί κοιτάμε συγκεκριμένους στόχους ανάλογα με τις προτεραιότητες και όσα έχουμε αποφασίσει από κοινού με τον Νίκο Νταμπίζα. Κινούμαστε σε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, που είναι πάνω από τις αρχικές προβλέψεις”, ανέφερε ο τεχνικός του “τριφυλλιού” στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας.

Και συνέχισε: “Χρειάζεται λίγο υπομονή να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες. Πιστεύω θα έρθουν και θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι. Το καλύτερο σενάριο είναι να έχουμε τους παίκτες πριν πάμε στην Ολλανδία για να μπορούν να μπουν στο πνεύμα του συλλόγου.

Δεν μπορώ όμως να ξέρω πώς θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Πιστεύω πάντως ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις πρώτες μετεγγραφές”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις