Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε η καταγγελία του Ταυλαρίδη! Κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών

Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε η καταγγελία του Ταυλαρίδη! Κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ακόμα μία αναβολή στην υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ, όχι όμως και σ ‘αυτή του Στάθη Ταυλαρίδη, η καταγγελία του οποίου εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Ορατός ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για το “τριφύλλι”.

Το δικαστήριο, αυτή τη φορά, δεν έδωσε αναβολή στην εκδίκαση της καταγγελίας του Στάθη Ταυλαρίδη εις βάρος του Παναθηναϊκού. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του “τριφυλλιού” διεκδικεί 97.000 ευρώ κι όπως όλα δείχνουν θα κερδίσει την υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας αμυντικός έδωσε το “παρών” στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να πιέσει καταστάσεις και τα κατάφερε.

Ορατός ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, εάν δεν εξοφλήσει τον παίκτη. Οι “πράσινοι” καλούνται να τα βρουν άμεσα με τον Ταυλαρίδη, μιας και σε μία εβδομάδα το δικαστήριο θα βγάλει την απόφαση. Σε περίπτωση που το δικαστήριο δικαιώσει τον παίκτη (σ.σ. το πιθανότερο), ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο τριών ημερών να δώσει τα οφειλόμενα. Εάν δεν το κάνει, θα του επιβληθεί αφαίρεση βαθμών, κάτι που ζήτησε κι ο ίδιος ο Ταυλαρίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις