Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Εξόφλησε τους παίκτες για τη δόση Μαΐου! Αποφεύγει νέες προσφυγές

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εξοφλήθηκαν τη δόση Μαΐου από την “πράσινη” ΠΑΕ και έτσι δεν θα έχουν για μία ακόμη φορά δικαίωμα να κάνουν προσφυγή εναντίον της. Σε κανονικούς ρυθμούς έχει μπει πλέον το πρόγραμμα των πληρωμών.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέβαλε το σύνολο της δόσης Μαΐου στους παίκτες της ομάδας, αποτρέποντας έτσι και το ενδεχόμενο νέων προσφυγών από την πλευρά τους, με το “βλέμμα” στις αρχές του Ιουλίου και την πολυαναμενόμενη αλλαγή ιδιοκτησίας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αρχίσει να πληρώνει πλέον τις υποχρεώσεις του προς τους παίκτες που συνεχίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας, ενόψει και των εξελίξεων για την απεμπλοκή του από την “πράσινη” ΠΑΕ, με τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, στην Pan Asia και τον Παϊρό Πιεμπονγκσάντ.

Με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία να αναμένεται στην Ελλάδα της επόμενες ημέρες, ώστε να λάβει μέρος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στις 6 Ιουλίου, ο διοικητικός ηγέτης του Τριφυλλιού φρόντισε να καταβάλει τη δόση του Μαΐου στους ποδοσφαιριστές, ώστε να μην τους δοθεί το δικαίωμα για νέες προσφυγές που θα μπορούσαν ακόμη και να “πλήξουν” το πολυπόθητο deal.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις