Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ενοχλημένοι στην Μπρόντμπι για Πούκι

Παναθηναϊκός: Ενοχλημένοι στην Μπρόντμπι για Πούκι

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν χειριστεί το θέμα της μεταγραφής του Τέεμου Πούκι στον Παναθηναϊκό.

Μίλησε στην ιστοσελίδα «tipsbladet.bk» και δήλωσε ενοχλημένος: «Αυτή τη στιγμή ο Πούκι είναι ποδοσφαιριστής της Μπρόντμπι. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά και να υπάρξει, θα το κρατήσουμε για μας. Δεν ξέρω πώς διαρρέουν την ατζέντα τους στα ΜΜΕ, αλλά αυτό είναι ενοχλητικό». Πρόσθεσε επίσης ότι όσα γράφονται έχουν επηρεάσει και την απόδοση του παίκτη:

«Σε ένδειξη σεβασμού στους άλλους, πρέπει να είσαι διακριτικός. Είναι καταστροφικό για μας. Μπορείτε να δείτε πόσο θόρυβο δημιούργησε στην ομάδα μας ότι κάποιος στην Ελλάδα ξεκίνησε να μιλάει γι’ αυτό που θέλουν.

Νομίζω ότι ο Πούκι έχει επηρεαστεί και φαίνεται από το ότι έχασε μια ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα με την Κοπεγχάγη και μια ακόμα στο παιχνίδι με τη Λίνγκμπι. Προηγήθηκαν μετά από ένα λεπτό, έπειτα από δυο λεπτά είχε μια μεγάλη ευκαιρία και λίγο αργότερα, όταν μπορούσε να εκτελέσει ένα πέναλτι, δίστασε».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις