Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έντονες παρατηρήσεις από Ουζουνίδη! “Είναι ποτέ δυνατόν;”

Ουζουνίδης

Δίωρη βιντεοθεραπεία είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Τετάρτης, εκεί όπου άκουσαν τις έντονες παρατηρήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κλείστηκαν στην αίθουσα βίντεο του Κορωπίου για περίπου δυο ώρες -πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης- εκεί όπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε τις παρατηρήσεις του για τα λάθη που είδε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε τόσο τα προσωπικά όσο και τα τακτικά λάθη που έγιναν, κάνοντας δριμύτατες παρατηρήσεις.

Είναι ποτέ δυνατόν να τρώμε γκολ μετά από σουτ δικό μας έξω από την περιοχή του αντιπάλου και από βολέ του τερματοφύλακα τους που έχει εντολή από τον πάγκο να μη βιαστεί γιατί τελείωνε το ημίχρονο;

Μπορώ να δεχτώ ότι χάνετε ματς που ο αντίπαλος μας κάνει μόνο δυο-τρεις ευκαιρίες κι εμείς σπαταλάμε τις φάσεις τόσο εύκολα και χάνουμε γκολ σε κενή εστία! Δεν παίζουμε για να παίζουμε, για να αλλάζουμε πάσες, να κυκλοφορούμε τη μπάλα και να… διασκεδάζουμε. Παίζετε για να κερδίζετε, όχι απλώς για να… παίζετε, καταλάβετέ το.

Είναι τραγικά τα λάθη που κάνετε και είναι αμαρτία απ’ το θεό να μην παίρνετε αυτό που δικαιούστε στο τέλος των αγώνων”, ήταν κάποια από τα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις