Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επιμένουν οι Άγγλοι! “Ο Νταμπίζας σε παιχνίδι της Νιουκάστλ”

Παναθηναϊκός: Επιμένουν οι Άγγλοι! “Ο Νταμπίζας σε παιχνίδι της Νιουκάστλ”
ΦΩΤΟ intime

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, φέρεται να παρακολούθησε από κοντά τον Κάλουμ Ρόμπερτς της Νιουκάστλ.

Το όνομα του Κάλουμ Ρόμπερτς παραμένει στην… επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “Chroniclelive”, ο Νίκος Νταμπίζας ήταν μεταξύ των θεατών του ματς της Νιουκάσλ Under-23 με την αντίστοιχη της Σαουθάμπτον και παρακολούθησε ζωντανά τον νεαρό άσο.

Να αναφέρουμε ότι ο Κάλουμ Ρόμπερτς θα αποχωρήσει από την Νιουκάστλ, κάτι που έκανε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας (13.05.2019) μέσω instagram.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο πρώην αμυντικός της Νιούκαστλ Νίκος Νταμπίζας ήταν ένας ενδιαφέρον θεατής του τελικού των playoffs της Premier League 2 στο «St Mary’s Stadium». Ο παλιός παίκτης της Νιούκαστλ, που είχε σκοράρει ένα αξέχαστο νικητήριο γκολ κόντρα στη Σάντερλαντ το 2002 στο «Stadium of Light», ήταν στις κερκίδες για να δει τη δεύτερη ομάδα της Νιούκαστλ. Ο Νταμπίζας είναι τώρα τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό και παρακολούθησε μερικούς από τους νεαρούς της Νιούκαστλ.

Ρεπορτάζ στην Ελλάδα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός συνδέεται με τον Καλ Ρόμπερτς, που σύντομα θα μείνει ελεύθερος. Ο Ρόμπερτς ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με τις «καρακάξες» ήταν αυτό στο «St. Mary’s», όπου έπαιξε σαν αλλαγή στην ήττα 2-1. Ο Νταμπίζας είχε πάρει τον Μεντί Αμπέντ από τη Νιούκαστλ το 2013 και τώρα θα μπορούσε να κοιτάξει για μερικές ακόμα ευκαιρίες για να αναπτυχθούν δεσμοί με τον Παναθηναϊκό. Η Νιούκαστλ σύντομα θα ανακοινώσει τη λίστα με όσους διατηρεί με τον Ρόμπερτς να είναι το όνομα που ξεχωρίζει σε αυτούς που θα μείνουν ελεύθεροι».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις