Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επιστολή Αλαφούζου σε Δώνη! Τελειώνει η συνεργασία μετά τα play off

Παναθηναϊκός: Επιστολή Αλαφούζου σε Δώνη! Τελειώνει η συνεργασία μετά τα play off

Αντίστροφα μετράει από το βράδυ της Παρασκευής (29.05.2020) ο Γιώργος Δώνης στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός έλαβε επιστολή από τον Γιάννη Αλαφούζο, με την οποία τον ενημέρωσε για την επιθυμία του, να μην συνεχιστεί η συνεργασίας τους μετά την ολοκλήρωση των play off της Superleague.

Τέλος ο Γιώργος Δώνης από τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε –με προσωπική επιστολή- τον Έλληνα τεχνικό πως με την ολοκλήρωση των play-off της Superleague θα πρέπει να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Μια κίνηση που για πολλούς ήταν αναμενόμενη αφού τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιώργο Δώνη να έχει… διαταραγμένες σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, αλλά και με τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Το… χάσμα που παρατηρήθηκε όλο αυτό το διάστημα δεν γεφυρώθηκε και οι δύο πλευρές θα πάρουν ξεχωριστούς δρόμους μετά το φινάλε των play off. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει χωρίς την κατάλληλη ηρεμία στο μίνι πρωτάθλημα, αφού πέρα από την εξέλιξη με τον Δώνη, εκκρεμεί και η απάντηση των παικτών στο «ψαλίδι» που τους προτάθηκε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός –αν δεν το έχει κάνει ήδη- βγαίνει στην… αγορά, ψάχνοντας για τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις