Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επιστολή στον Περέιρα για τη διαιτησία του ντέρμπι!

Περέιρα Παναθηναϊκός
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα από τη διαιτησία που είχε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και με επιστολή του προς τον αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα, ζητά να θωρακιστεί η διαιτησία από πιέσεις!

Στην επιστολή του –πάντως- ο Παναθηναϊκός στέκεται στην πρόοδο που έχει γίνει με το VAR και τους ξένους διαιτητές, αλλά τονίζει ότι ο Ολυμπιακός «… ασκεί συστηματική πίεση προς πάσα κατεύθυνση με αφορμή τη διαιτησία, κάτι που πιθανώς επηρέασε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στο ντέρμπι».

Η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Βίτορ Μέλο Περέιρα

«1) Η μεγάλη πρόοδος της διαιτησίας με τη χρήση του VAR, τα επιμορφωτικά σεμινάρια και τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι.

2) Ο Παναθηναϊκός στήριξε και στηρίζει όλο αυτό το εγχείρημα υπό την εποπτεία UEFA/FIFA.

3) Παρατηρήθηκαν εξωθεσμικές πιέσεις από αρκετές ομάδες για να αποσταθεροποιηθει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

4) Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός άσκησε συστηματική πίεση προς πάσα κατεύθυνση με αφορμή τη διαιτησία, κάτι που πιθανώς επηρέασε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στο ντέρμπι και είχε ως συνέπεια να αδικηθεί ο Παναθηναϊκός.

5) Είναι επιτακτική η ανάγκη να θωρακιστεί η διαιτησία από τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές που μόνο σκοπό έχουν το ίδιον κέρδος. Στην προσπάθεια αυτή ο Παναθηναϊκός θα είναι σύμμαχος.»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις