Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έρχεται ανακοίνωση από Πιεμπονγκσάντ! Ζητούνται… διευκρινίσεις

Παναθηναϊκός
@Royaltypoints

Δεν έχει τελειώσει τίποτα! Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να είπε το μεγάλο “ναι” στην πρόταση της “Pan Asia”, αλλά η πλευρά του Πάιρο Πιεμπονγκσάντ -που εκπροσωπεί το ξένο fund- θέλει τη… διαλεύκανση κάποιων σημείων, πριν προχωρήσει το deal.

Διευκρινίσεις σε βασικά θέματα, προκειμένου να προχωρήσει το deal μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του fund “Pan Asia” ζητά η πλευρά του Παϊρό Πιεμπονγκσάντ, μετά και το “ναι” που είπε ο Γιάννης Αλαφούζος για τη μεταβίβαση των μετοχών των “πρασίνων”.

Παναθηναϊκός: «Μπαμ» από Αλαφούζο! Αποδέχεται την πρόταση της «Pan Asia»

Ο Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να τοποθετηθεί επισήμως στην ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου, καθώς είναι προφανές ότι μία τέτοια επένδυση δεν τελειώνει από τη μία στιγμή στην άλλη, εάν δεν ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που την αφορούν.

Η πλευρά του εκπρόσωπου της “Pan Asia” αναμένεται να ζητήσει διευκρινίσεις για το τι θα γίνει με τα χρέη της ΠΑΕ και ποιος θα τα πληρώσει, αλλά και για το πώς θα γίνει η καταβολή των 27 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ που αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Αλαφούζος.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, όλα παραμένουν ανοιχτά για την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

Η πρόταση της “Pan Asia” για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

-13 εκ. ευρώ για την αποπληρωμή μέρους των υφιστάμενων χρεών (εφορία και ασφαλιστικά ταμεία) και ανάληψη των χρεών προς τρίτους

-7.5 εκ. ευρώ για την αγορά του προπονητικού κέντρου των «πρασίνων» στο Κορωπί

-7 εκ. ευρώ «χάρισμα», ποσό που αφορά τα δεσμευμένα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο λόγω ενός δανείου που αποπληρώνεται από τα χρήματα που έμπαιναν στην ΠΑΕ μέσω της NOVA.

-20 εκ. ευρώ για την κάλυψη των άμεσων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις