Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Έστησε” τους παίκτες η διοίκηση! Έξαλλοι στο “Καλαφάτης”

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για μία ακόμη φορά η διοίκηση του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ανακόλουθη στους παίκτες της ομάδας και μάλιστα δεν εμφανίστηκε καν στο ραντεβού τους στο Κορωπί. Έντονος εκνευρισμός των ποδοσφαιριστών!

Η ΠΑΕ είχε προαναγγείλει συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές την Πέμπτη (10/05) στο Κορωπί, ώστε να συζητήσουν για τις οφειλές της διοίκησης, αλλά ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε ότι δεν θα δώσει τελικά το “παρών”, με το ραντεβού να αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα.

Έξαλλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τη συμπεριφορά της διοίκησης, που αθέτησε για μία ακόμη φορά το λόγο της, όμως στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται ότι υπήρχε συγκεκριμένος λόγος.

Κι αυτός έχει και όνομα: Νίκος Νταμπίζας. Ο -εκτός απροόπτου- νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού πρόκειται να αναλάβει ο ίδιος τις επαφές και με τους παίκτες από εδώ και πέρα και ως εκ τούτου, η επικείμενη ανάληψη των καθηκόντων του οδήγησε και στην αναβολή της συνάντησης.

Αυτή λοιπόν, πρόκειται να γίνει πλέον την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη (15/05), οπότε και θα επιστρέψει η ομάδα από τα ρεπό που έχει δώσει ο Μαρίνος Ουζουνίφης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις