Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Έβγαλε” το μπάτζετ ο Αλαφούζος! Αναμένεται κερδοφορία το 2018-19

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων του χρόνων, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όμως στο οικονομικό σκέλος, αναμένεται να έχει κερδοφορία στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, αφού με το μπάτζετ να έχει “περικοπεί”, τα έσοδα θα είναι μεγαλύτερα.

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του, ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα μετεγγραφών, ενώ επέτρεψε να φύγουν και οι κορυφαίοι και πιο “ακριβοί” παίκτες του, γεγονός που έχει ρίξει το μπάτζετ σε επίπεδα μεσαίας ομάδας της Superleague.

Το γεγονός αυτό όμως, σε συνδυασμό με τις νέες εμπορικές συμφωνίες της ΠΑΕ, αναμένεται να φέρουν λεφτά στην… τσέπη του Γιάννη Αλαφούζου, για την αποπληρωμή μέρος των χρεών της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” εξασφάλισαν χθες (07/08) πάνω από 4 εκατ. ευρώ μέσω του νέου τηλεοπτικού συμβολαίου στην ΕΡΤ, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν συμφωνήσει και με τον ΟΠΑΠ για μία χορηγία της τάξης των 2 εκατ. ευρώ.

Με το μπάτζετ λοιπόν να έχει “πέσει” πολύ χαμηλά και κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παρουσιαστεί κερδοφόρος το καλοκαίρι του 2019, οπότε και ο μεγαλομέτοχός του, εκτιμά ότι θα έχει ήδη αποχωρήσει από τη διοίκηση του Τριφυλλιού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις