Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα για Κολοβέτσιο! Απέφυγε τα χειρότερα

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα για Κολοβέτσιο! Απέφυγε τα χειρότερα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο στόπερ του Παναθηναϊκού θα χάσει μόνο μία εβδομάδα προπονήσεων αντί για 15 ημέρες όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Ντεν Χάαγκ.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος απέφυγε τα χειρότερα. Ο Έλληνας αμυντικός του Παναθηναϊκού θα μείνει εκτός δράσης μόνο για μία εβδομάδα κι όχι για 15 ημέρες, όπως ήταν η αρχική εκτίμηση. Υπενθυμίζεται ο 26χρονος άσος αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό του “τριφυλλιού” με την Ντεν Χάαγκ.

Στην προπόνηση της Κυριακής (29/7), ο έτερος τραυματίας του φιλικού με την ολλανδική ομάδα, Αντονί Μουνιέ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Μπουζούκης, που ένιωσε σφίξιμο στην έσω κεφαλή του γαστροκνήμιου στο δεξί πόδι και έμεινε στο ξενοδοχείο όπου έκανε αποθεραπεία.

Η “πράσινη” προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ. Το ένα έκανε αποθεραπεία σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ έπαιξε και ποδοβόλεϊ. Το δεύτερο γκρουπ γυμνάστηκε σε πιο εντατικούς ρυθμούς με πολλές ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι με τελειώματα φάσεων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις