Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Φέρνουν προτάσεις Λουντ και Χουλτ

Παναθηναϊκός - Λουντ

Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να πουλήσει παίκτες, προκειμένου να.. ανασάνει. Λουντ και Χουλτ φαίνεται πως θα φέρουν προτάσεις τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να προχωρήσει στην πώληση παικτών κατά την μετεγγραφική περίοδο του προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα και οι.. επικρατέστεροι παίκτες αυτή τη στιγμή προς πώληση είναι οι Ρόμπιν Λουντ και Νίκλας Χουλτ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “ΣΠΟΡ FM”, ομάδα από την Τσάμπιονσιπ ετοιμάζεται να κάνει μια ικανοποιητική πρόταση για τον Ρόμπν Λουντ, το οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, ο Νίκλας Χουλτ εμφανίζεται να έχει μπει στο “στόχαστρο” της Άντερλεχτ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βελγικός σύλλογος έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, καταθέτοντας του πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Να αναφέρουμε πως για την ώρα ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα για προσφυγή, αφού το “τριφύλλι” δεν του χρωστάει κάποια δόση συμβολαίου. Έτσι, οι “πράσινοι” θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις