Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Φεύγουν” τα εισιτήρια διαρκείας! Ικανοποιητική η κίνηση στην πρώτη μέρα διάθεσης

Παναθηναϊκός: “Φεύγουν” τα εισιτήρια διαρκείας! Ικανοποιητική η κίνηση στην πρώτη μέρα διάθεσης
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μόλις χθες (27/08) τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018-19, αφού η δύσκολη κατάσταση στην ομάδα, αλλά και η κόντρα με τον Ερασιτέχνη, που έφερε τη μετακόμιση στο ΟΑΚΑ, καθυστέρησε υπερβολικά τη διαδικασία. Παρόλα αυτά, η κίνηση την πρώτη ημέρα διάθεσης ήταν ικανοποιητική.

Καλύτερη του αναμενομένου είναι η ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την ΠΑΕ, αφού ήδη από την πρώτη ημέρα, πωλήθηκαν αρκετές κάρτες σε φίλους του Τριφυλλιού, που εξασφάλισαν μια θέση στο ΟΑΚΑ.

Η “έκρυθμη” κατάσταση ανάμεσα στην τρέχουσα διοίκηση και τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και η αλλαγή γηπέδου την τελευταία στιγμή, έφεραν την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά και την εξαιρετική εικόνα των νεαρών παικτών του Γιώργου Δώνη στην πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη, η “πράσινη” ΠΑΕ έσπευσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός και παρουσίασε τις νέες κάρτες για τη σεζόν 2018-19. Στην πρώτη ημέρα διάθεσής τους μάλιστα, προκύπτει ικανοποιητική κίνηση, εξαιτίας και των χαμηλών τιμών, στις οποίες προσφέρονται.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η διαδικασία σταμάτησε σήμερα στη 1 μ.μ. στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, λόγω του αποψινού αγώνα της ΑΕΚ για το Champions League στο συγκεκριμένο γήπεδο και θα συνεχιστεί κανονικά από αύριο (9:30 έως και τις 17:30), ενώ “ανοικτή” είναι διαρκώς και η διαδικτυακή διάθεση των διαρκείας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις