Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Φιλική “τεσσάρα” στο Μαυροβούνιο

Παναθηναϊκός: Φιλική “τεσσάρα” στο Μαυροβούνιο

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της U21 του Μαυροβουνίου με 4-1, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Παρασκευή (22/3) στο Κορωπί.

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο Γιώργος Δώνης στο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την U21 του Μαυροβουνίου στο Κορωπί.

Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 4-1, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση. Με την ομάδα δοκιμάστηκε ο κεντρικός μέσος Ιντρίσα, ενώ αγωνίστηκε κι ο Αρμενάκας.

Το σκορ άνοιξε στο 34′ ο Χατζηγιοβάνης με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αθανασακόπουλος. Στο 52′ ο δεύτερος έκανε το 2-0 με κοντινή προβολή, έπειτα από ασίστ του πρώτου, ενώ στο 81′ ο Ζαγαρίτης σέντραρε και ο Βαγιανίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Το Μαυροβούνιο μείωσε 3-1 στο 84′ με κοντινή προβολή και το τελικό 4-1 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις από φάουλ του Αθανασακόπουλου και κοντινή προβολή του Πούγγουρα.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46′ Χριστογεώργος), Πούγγουρας, Θεοχάρης, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης (63′ Σκεντεράι), Χατζηγιοβάνης (63′ Μαυρουδής), Στάικος (63′ Βαγιανίδης), Τζανδάρης (63′ Ηλιάδης), Αρμενάκας (63′ Σερπέζης), Βέργος (63′ Ζαγαρίτης), Ιντρίσα (30′ Αθανασακόπουλος).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις