Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Φιλική “τριάρα” επί του Απόλλωνα

Παναθηναϊκός: Φιλική “τριάρα” επί του Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Κορωπί.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό παιχνίδι στο Κορωπί, με τον Γιώργο Δώνη να δίνει την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 3-1, με τον Βέργο να ανοίγει το σκορ στο 22′ και τον Σερπέζη να γράφει το 2-0 στο 32′. Ο Απόλλων μείωσε το σκορ στο 42ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Οικονομόπουλου, κεφαλιά πάσα του Βαφέα και κοντινή κεφαλιά του Ζερβόπουλου, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Εμμανουηλίδης στο 56′ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46′ Χριστογεώργος), Αποστολάκης (46′ Βαγιανίδης), Θεοχάρης (46′ Κολοβέτσιος), Πούγγουρας (46′ Στάικος), Ζαγαρίτης (46′ Ζωγραφάκης), Δώνης, Κουρμπέλης (62′ Σκεντεράι), Αρμενάκας (46′ Εμμανουηλίδης), Σερπέζης (62′ Καλομοίρης), Τζαβίδας (62′ Σούλτσε), Βέργος (62′ Αθανασακόπουλος).

Απόλλων: Αστράς, Κοντοές, Βαφέας, Οικονομόπουλος, Οριουέλα, Ζερβόπουλος, Γαρουφαλιάς, Αγρόδημος, Βάρκας, Ρώσση, Ριβέρο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπάζογλου, Κοντογιαννόπουλος, Κατσάκης.

Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι: Κουλιμπαλί, Κάτσε, Ινσούα, Γιόχανσον, Μουνιέ, Παντελάκης, Διούδης, Οικονόμου, Τζανδάρης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής, Μακέντα.

Το Σαββατοκύριακο το “τριφύλλι” έχει ρεπό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις