Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Θα στηρίξω όποιον βάλει λεφτά και όχι όποιον τον ρίξει στο τοπικό”

Γιαννακόπουλος

Οι απαντήσεις που δίνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε φίλους του Παναθηναϊκού -στο Instagram- έχουν πάντα ενδιαφέρον και βγάζουν ειδήσεις.

Οι οπαδοί του “τριφυλλιού” δεν έχουν σταματήσει να γεμίζουν το Instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με ερωτήσεις, σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το ενδεχόμενο να παρέχει οικονομική στήριξη.

Ο κ. Γιαννακόπουλος απάντησε σε μια σχετική ερώτηση ξεκαθαρίζοντας πως θα στηρίξει οποιονδήποτε αποφασίσει να βοηθήσει την ομάδα.

“Δημήτρη, άμα μία στο τρισεκατομμύριο αναλάβει την ΠΑΕ ο Πατέρας με τον Μπαλτάκο, θα τους στηρίξεις ή θα τους κάνεις πόλεμο μέσω instagram και Πράσινης”, ήταν η ερώτηση που τέθηκε στον κ. Γιαννακόπουλο.

Ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ απάντησε: “Θα στηρίξω οποιονδήποτε αποφασίσει να βάλει λεφτά να σωθεί η ομάδα. Δεν θα στηρίξω με τίποτα όποιον την ρίξει στο τοπικό και μετά να αγοράσει άλλα ΑΦΜ και να πετάξει στα σκουπίδια ιστορία 109 ετών”.

Γιαννακόπουλος

Το σχόλιο με τη… ζαριά του Αλαφούζου

Σε ένα άλλο σχόλιο που έγινε στο λογαριασμό του, σχετικά με τις 13 μετεγγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκό και το πως θεωρεί “ήρωα” έναν άνθρωπο που έκανε τόσες κινήσεις το καλοκαίρι και στη συνέχεια αποφάσισε να σταματήσει να χρηματοδοτεί την ομάδας.

“Τι δεν καταλαβαίνεις; Τις μεταγραφές τις έκανε για να περάσουμε Ευρώπη… Έπαιξε σε μια ζαριά το μέλλον του Παναθηναϊκού. Δεν του βγήκε και τώρα δεν θέλει να πληρώσει…. Απλά τα πράγματα”, ήταν η απάντηση του κ. Γιαννακόπουλου.

Γιαννακόπουλος

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις