Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιόχανσον: “Θα κατακτήσουμε τίτλους”

Παναθηναϊκός – Γιόχανσον: “Θα κατακτήσουμε τίτλους”
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ματίας Γιόχανσον εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός μπακ δήλωσε, παράλληλα, ότι θα είναι πανέτοιμος, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Γιόχανσον τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει και θα κερδίσει.

Όσα δήλωσε ο Σουηδός μπακ στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τους Βάσκους: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δώσαμε τα πάντα και χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και τώρα πρέπει να δώσουμε το καλύτερο για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Για το αν υπήρχε έλλειψη ενέργειας: «Είναι δύσκολο να παίζεις πολλά παιχνίδια όμως το ίδιο δύσκολο ήταν και για την Μπιλμπάο. Δώσαμε όλη μας την ενέργεια αλλά ήμασταν λίγο άτυχοι».

Για το ότι αγωνίστηκε χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος: «Κι εγώ δεν περίμενα να αγωνιστώ, αλλά κάποιες φορές συμβαίνει. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα τα πρώτα μου παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και στο διάστημα της διακοπής θα έχω δύο εβδομάδες για να προπονηθώ σκληρά. Μετά θα είμαι 100% έτοιμος».

Για το ματς με τους Βοιωτούς: «Πρέπει να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε. Είναι πάντα καλύτερο να αγωνίζεσαι μπροστά σε φιλάθλους, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Θα βγούμε έξω για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το στόχο του με τον Παναθηναϊκό: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίσω τίτλους και πιστεύω ότι θα τους κατακτήσουμε».

Για το ότι έχει συμπατριώτες του στην ομάδα: «Μου αρέσει που έχω συμπατριώτες στην ομάδα γιατί κάνουν πιο εύκολη την προσαρμογή μου, όμως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι έχω έρθει να παίξω ποδόσφαιρο».

Για την απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Όχι δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Ήμουν έτοιμος όταν ήρθε η πρόταση της ομάδας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις