Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Η κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος! Με σκόρερ τους πιτσιρικάδες – videos

21.10.2018 | 12:33
Παναθηναϊκός: Η κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος! Με σκόρερ τους πιτσιρικάδες – videos

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την "ξέφρενη" πορεία του στο πρωτάθλημα της Superleague, επικρατώντας και κόντρα στον Πανιώνιο, σκοράροντας για ένα ακόμη ματς, με ένα από τους "πιτσιρικάδες" του Γιώργου Δώνη.

Μπορεί να κέρδισε τον Πανιώνιο… μόνο 1-0, εξαιτίας και των γκολ που έχασαν οι Μακέντα και Καμπετσής στην αρχή του αγώνα, όμως ο Παναθηναϊκός διατηρεί μέχρι στιγμής, την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, με 4 παίκτες κάτω των 21 ετών να έχουν σκοράρει με συνέπεια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι” αποφάσισαν να αποκτήσουν επιθετικό στη μοναδική μετεγγραφή ξένου παίκτη που δικαιούνταν το περασμένο καλοκαίρι και φαίνεται να πέτυχαν διάνα με την επιλογή του Φεντερίκο Μακέντα, αφού ο Ιταλός έχει ήδη βοηθήσει την ομάδα, με δύο γκολ και μία ασίστ στη Superleague.

Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να πετύχει τα περισσότερα γκολ μεταξύ των ομάδων του πρωταθλήματος, με πρωταγωνιστές τους περιβόητους πια, πιτσιρικάδες του Δώνη. Το Τριφύλλι έχει πετύχει 14 τέρματα έναντι 13 της ΑΕΚ (από 10 έχουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με ματς λιγότερο), με μόλις 6 εξ αυτών να είναι από τους έμπειρους Γιόχανσον, Μακέντα, και Κουρμπέλη, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να έχουν σκοράρει με πέναλτι που κέρδισε ο Χατηγιοβάνης.

Τα γκολ των “πιτσιρικάδων” του Παναθηναϊκού

Η αρχή έγινε στην Ξάνθη, με τον 20χρονο Μπουζούκη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, στη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στην Ξάνθη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πέτυχε αμέσως και δεύτερο γκολ στο επόμενο ματς με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, όπου το “γόρδιο δεσμό” για το 2-1 (τελικό 3-1) έλυσε ο 18χρονος Εμμανουηλίδης, επίσης με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια ήρθε στη Λάρισα, όπου ο Γιόχανσον σκόραρε δις, την πρώτη φορά από απίθανη ασίστ του Μπουζούκη, με τον Χατζηγιοβάνη να “ανοίγει” όμως λογαριασμό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-2 επί της ΑΕΛ.

Τέταρτη αγωνιστική και άλλοι δύο “πιτσιρικάδες” πέτυχαν τα πρώτα τους τέρματα για τον Παναθηναϊκό. Ο 19χρονος Καμπετσής έκανε το 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό και ο 20χρονος Χατζηθεοδωρίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, πριν κάνει ο Γιόχανσον το 3-0.

Το πρώτο του γκολ σε ροή αγώνα έβαλε την 5η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο 21χρονος Χατζηγιοβάνη, ο οποίος και αποτελεί τον κορυφαίου του Τριφυλλιού τη φετινή χρονιά. Το γκολ του μάλιστα έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή του σκορ και τη νίκη, με τον Μακέντα.

Την 6η αγωνιστική ο Χατζηγιοβάννης κέρδισε ένα ακόμη πέναλτι, αλλά ήταν ο Μακέντα αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, με τους “πράσινους” να χάνουν τους μοναδικούς βαθμούς τους μέχρι σήμερα, στο μοναδικό ματς που δεν σκόραρε κάποιος από τους πιτσιρικάδες. Αντίθετα, κόντρα στον Πανιώνιο, ο 20χρονος Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης πέτυχε και αυτός δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα και “χάρισε” μία ακόμη νίκη στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία θα ήταν αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αν ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πληρώσει ένα δυό μήνες νωρίτερα, κάποιες από τις δόσεις των οφειλών του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version