Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Δώνη μετά το ντέρμπι! “Είμαστε καλύτεροι! Δεν μας αξίζει αυτό”

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Δώνη μετά το ντέρμπι! “Είμαστε καλύτεροι! Δεν μας αξίζει αυτό”
ΦΩΤΟ Intime

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του μετά την ήττα από στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Κυριακής (5/1) και στην ομιλία του στα αποδυτήρια αμέσως μετά το ματς τους τόνισε ξεκάθαρα ότι δεν αξίζει στην ομάδα η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται.

Την άποψή του ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος για ένα ακόμα ντέρμπι, εξέφρασε ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης, στην ομιλία του προς τους παίκτες, στα αποδυτήρια του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της ομάδας στάθηκε στο γεγονός ότι η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται οι “πράσινοι” δεν τους αξίζει και κάλεσε τους παίκτες του να ανασυνταχθούν και να μη χαθούν άλλοι βαθμοί από εδώ και πέρα σε ματς με αντιπάλους μικρότερης δυναμικής.

“Ήμασταν πολύ καλοί σήμερα και δείξαμε γι΄ άλλο ένα ντέρμπι ότι είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Δεν γίνεται μετά από τέτοιες εμφανίσεις να παλεύουμε να μπούμε στην εξάδα. Δεν μας αξίζει αυτό. Από δω και πέρα πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια με τους μικρότερους αντιπάλους, ώστε να ανεβούμε στη βαθμολογία και να μπούμε στα πλέι οφ. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε στο μυαλό μας και το κύπελλο, το οποίο αποτελεί βασικό στόχο” τόνισε χαρακτηριστικά προς τους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις