Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ημέρα εκδικάσεων… και πάλι! “Σκαέι” προσφυγή και από Σάντσεθ

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Κακή συνήθεια έχει γίνει στον Παναθηναϊκό η παρουσία του στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να πάρει αναβολή για τις εκδικάσεις προσφυγών πρώην παικτών του, προκειμένου να μην δεχθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ θα βρεθεί για μια ακόμα φορά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ελπίζοντας πως και πάλι θα αποφύγει την ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Τέσσερις είναι συνολικά οι εκδικάσεις προσφυγών πρώην παικτών των “πρασίνων”, για τους οποίους το “τριφύλλι” θα προσπαθήσει να πάρει αναβολή.

Η πρώτη που εκδικάζεται χρονικά (15:00) είναι και η πιο δύσκολη, αφού όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά η υπόθεση του Γενς Βέμερ θα εκδικαστεί (σ.σ. οι δυο πλευρές είναι πολύ δύσκολο να τα… βρούνε). Θα ακολουθήσουν στις 16:00 οι υποθέσεις των Λέτο, Τοτσέ, και Εσιέν, για τις οποίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξει εκ νέου αναβολή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να.. σκάσει άμεσα κι άλλη προσφυγή. Ο λόγος για τον Σέρχιο Σάντσεθ.

Οι “πράσινοι” φαίνεται πως οφείλουν στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό 600.000 ευρώ και σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη” η προσφυγή θα έρθει μέσω της FIFA, με τον παίκτη να ενεργοποιεί από τη Δευτέρα τον δικηγόρο του για τις απαραίτητες διαδικασίες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις