Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ημέρα κρίσης στη Superleague! Έρχεται ο Πιεγκμπονσάντ

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το μέλλον του Παναθηναϊκού κρίνεται μέσα στις επόμενες ημέρες. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας για την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού και η άφιξη του Παϊρό Πιεγκμπονσάντ.

Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στον Παναθηναϊκό τις επόμενες ώρες, όσον αφορά την παραμονή του στην Superleague, αλλά και τα διοικητικά του.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πάρει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και παράλληλα να μείνει στην κατηγορία και η σημερινή (03/05) ψηφοφορία που θα γίνει στο Δ.Σ. της Superleague θα ξεκαθαρίσει το… τοπίο.

Το “τριφύλλι” θα προσπαθήσει -μέσω της ψηφοφορίας- να συγκεντρώσει τα 3/4 των ψήφων και να αφαιρεθεί η ποινή υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ. Ακολούθως, οι “πράσινοι” θα περιμένουν την τελική έγκριση από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για την αλλαγή του κανονισμού, κάτι που δεν είναι βέβαιο.

Έρχεται ο Πιεγκμπονσάντ

Όσον αφορά τα διοικητικά της ΠΑΕ, το βράδυ αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο επικεφαλής της “PAN ASIA”, Παιρόζ Πιεγκμπονσάντ, για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η ακριβής ώρα άφιξης του και το ξενοδοχείο που θα καταλύσει δεν έχουν διαρρεύσει, για.. ευνόητους λόγους.

Απαράβατος όρος του Ταϊλανδού επιχειρηματία για να φτάσουν οι δυο πλευρές σε deal, η παραμονή της ομάδας στη Superleague. Μέσα σε αυτά που θα συζητηθούν στη συνάντηση που θα γίνει την Παρασκευή, θα είναι και το θέμα της “μοιρασιάς” των χρεών, αλλά και οι εγγυήσεις που ζητάει η κάθε πλευρά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις