Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ημέρα συμφωνίας για Μολέδο και… αγωνίας με Τελάντερ – Ταυλαρίδη

Παναθηναϊκός
Eurokinissi

Το ρεπορτάζ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι καθημερινά… γεμάτο. Κρίσιμη ημέρα για το δανεισμό του Μολέδο στον ΠΑΟΚ – Σήμερα οι εκδικάσεις των προσφυγών των Τελάντερ – Ταυλαρίδη, που δεν κάνουν πίσω!

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι για να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, για το δανεισμό του Ροντρίγκο Μολέδο.

Η Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου από το προσεχές καλοκαίρι και ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό του μέχρι τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» ο Λούμπος Μίχελ είχε επαφή την Τετάρτη με την πλευρά των «πρασίνων», προτείνοντας 300 χιλιάδες ευρώ συν τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη -πληρωμένους- μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να συμφωνήσει σε αυτό το deal και θα περιμένει να τα βρει και ο Μολέδο με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενισχυθεί τόσο οικονομικά, όσο και στο ρόστερ του.

Εκδικάζονται οι υποθέσεις Τελάντερ – Ταυλαρίδη

Μπορεί την Τετάρτη να πήρε αναβολή η εκδίκαση των προσφυγών των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ, αλλά σήμερα είναι μια.. δύσκολη μέρα για τον Παναθηναϊκό, αφού είναι προγραμματισμένες οι υποθέσεις των Τελάντερ και Ταυλαρίδη (15:00).

Η κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εξοφλήσει τον χουλ έχει κάνει τους δυο παίκτες να έχουν αμετακίνητη θέση, αφού μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης απέρριψαν τις προτάσεις για διακανονισμό του «τριφυλλιού».

Αν τελικά οι δυο πλευρές δεν τα βρουν, τότε ο Παναθηναϊκός θα το… πληρώσει με μείωση βαθμών.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις