Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Κάηκε” το Αγρίνιο! Τρομερή υποδοχή στην “πράσινη” αποστολή [pics, vids]

Παναθηναϊκός: “Κάηκε” το Αγρίνιο! Τρομερή υποδοχή στην “πράσινη” αποστολή [pics, vids]
ΦΩΤΟ Eurokinissi

H ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου περί αποχώρησης του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται ότι συσπείρωσε τον κόσμο του “τριφυλλιού”. Μετά την επίσκεψη των οπαδών στο Κορωπί, οι παίκτες και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποθεώθηκαν και κατά την άφιξη τους στο Αγρίνιο.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό το βράδυ του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague, με την “πράσινη” αποστολή να αποθεώνεται από δεκάδες φίλους του “τριφυλλιού”, κατά την άφιξη της στο Αγρίνιο.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φρόντισαν να δείξουν για ακόμα μία φορά ότι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία έτυχε αποθεωτικής υποδοχής.

Η “πράσινη” αποστολή έφτασε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας στο Αγρίνιο. Ο κόσμος την περίμενε στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει και με το που έφτασε, έγινε ο χαμός! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγούδησαν συνθήματα, αλλά και τον ύμνο της ομάδας, ενώ άναψαν πολλά καπνογόνα. Δεν ήταν, μάλιστα, λίγοι αυτοί που μπήκαν στο ξενοδοχείο κι έβγαλαν φωτογραφίες με τους παίκτες και τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις