Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Θα προσέξει με Βιγιαφάνιες – “Κοιτάζει” ΑΕΚ ο Τσάβες

Παναθηναϊκός - Βιγιαφάνιες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η κατάσταση του Βιγιαφάνιες και του Τσάβες απασχολεί το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, ενόψει των αναμετρήσεων με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ που… έρχονται.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποχώρησε από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, έχοντας ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική και προκαλώντας έντονη ανησυχία στους ανθρώπους του “τριφυλλιού”.

Θα μειώσει ρυθμούς στην προπόνηση ο Βιγιαφάνιες

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του έφεραν και πάλι την.. ηρεμία στον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού αν και φάνηκε μία ελαφρά αναζωπύρωση του οστικού οιδήματος, αυτή δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ο Βιγιαφάνιες θα κάνει πιο χαλαρές προπονήσεις, ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα θέμα απουσίας του από το εκτός έδρας ματς του ερχόμενου Σαββάτου (4/11) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πάει για την ΑΕΚ η επιστροφή του Τσάβες

όσον αφορά την περίπτωση του Αντρές Τσάβες, η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δεν θα γίνει κόντρα στους Αρκάδες.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν βρίσκεται ακόμα σε καλή κατάσταση, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες αισθανόταν “βαρύ” το πόδι του και είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα βρεθεί στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα.

Το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού δεν θα ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει, έτσι ώστε να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα γίνει στη Λεωφόρο (19/11).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις