Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κασκαντέρ Ουζουνίδης! Για τρίτη φορά προσπαθεί να σώσει την κατάσταση

Παναθηναϊκός: Κασκαντέρ Ουζουνίδης! Για τρίτη φορά προσπαθεί να σώσει την κατάσταση

Για τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να κρατήσει όρθιο αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής των «πρασίνων» όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, την 1η Δεκεμβρίου 2016 και αν και αρχικά συνάντησε δυσκολίες συμμάζεψε τα πράγματα. Επειτα; Θα έφτιαχνε τη δική του ομάδα, αλλά η πώληση του Μάρκους Μπεργκ έφερε τα πάνω κάτω. Μετά τον Σουηδό αποχώρησε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο πιο άμεσος συνεργάτης του Ουζουνίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Ουζουνίδης κλήθηκε ξαφνικά να γίνει, εκτός από προπονητής και τεχνικός διευθυντής, να έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι κι αν γινόταν στ΄ αποδυτήρια, αλλά και στις μεταγραφές.

Χωρίς πολλά λόγια, οι «πράσινοι» ενισχύθηκαν σημαντικά σε όλες τις γραμμές τους και οι μουρμούρες έδωσαν την θέση τους στην αισιοδοξία. Ο Παναθηναϊκός ναι μεν αποκλείστηκε από την Ευρώπη και στο πρωτάθλημα τα τρία πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά, αλλά ο προπονητής του συλλόγου δεν έχασε την πίστη του στην ομάδα, διαβεβαίωνε συνεχώς ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και μετά την πρώτη νίκη επί του Απόλλωνα, αλλά και αυτή επί της ΑΕΛ στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός έδειχνε αν μη τι άλλο ότι έχει «σφυγμό».

Η ανακοίνωση-αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από τα ηνία της ΠΑΕ φέρνει ξανά τον Μαρίνο Ουζουνίδη στη γνωστή γι΄ αυτόν, πλέον, θέση. Να σώζει ό,τι σώζεται και στην προκειμένη περίπτωση να μην αφήσει την ομάδα να διαλυθεί.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις