Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Κεραυνοί” Ουζουνίδη! “Θα σέβεστε τη φανέλα, αλλάξτε τώρα νοοτροπία”

Ουζουνίδης

“Με κούρασε η κουβέντα για τα λεφτά” είπε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Ουζουνίδης, απευθυνόμενος προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, σε μια προσπάθεια να τους… ξυπνήσει.

Όταν την Τρίτη τελείωσε η “βιντεοθεραπεία” για τους παίκτες του Παναθηναϊκού -με τα λάθη που έκαναν κόντρα στον Πανιώνιο- ήταν η ώρα του Μαρίνου Ουζουνίδη για να προσπαθήσει να αφυπνίσει τους “πράσινους”.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως πρέπει να σταματήσει η κουβέντα για την οικονομική κατάσταση της ομάδας και τα χρήματα που μπορεί να τους χρωστάει ο Παναθηναϊκός και ζήτησε από όλους να αλλάξουν νοοτροπία.

Μάλιστα, επισήμανε πως ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό τους, αλλά αν δει τους παίκτες να συνεχίζουν με την ίδια εικόνα, τότε θα καταλάβουν τι σημαίνει πίεση για έναν παίκτη που φοράει τη φανέλα με το “τριφύλλι”.

“Θα σέβεστε τη φανέλα και τον σύλλογο”

“Αυτή δεν είναι εικόνα που παρουσιάζουμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Εγώ δε θέλω τέτοια ομάδα και πρέπει να το καταλάβετε κι εσείς. Αλλάξτε μυαλά! Καταλαβαίνω ότι το μυαλό ορισμένων μπορεί να είναι στον Ιανουάριο, αλλά όσο είστε εδώ θα δίνετε το 100% και θα σέβεστε τη φανέλα και τον σύλλογο.

Πρέπει να επαναφέρουμε το ομαδικό πνεύμα. Ετσι θέλω να είναι η ομάδα μου. Μιλάτε για τα λεφτά, αλλά αυτό πρέπει να σταματήσει. Με έχει κουράσει αυτή η κουβέντα. Άλλες ομάδες έχουν παίκτες με περισσότερο καιρό απλήρωτοι.

Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν. Ο κόσμος σας χειροκροτάει, αλλά αν συνεχίσετε να παίξετε έτσι, η συμπεριφορά θα αλλάξει και θα καταλάβετε τι σημαίνει πίεση για έναν παίκτη του Παναθηναϊκού.

Έχουμε δυσκολίες, αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό και να αλλάξουμε νοοτροπία. Αλλάξτε νοοτροπία τώρα”, τόνισε ο Ουζουνίδης, ενώ σε μια προσπάθεια να… ταράξει τα νερά, ανέφερε: “Αν συνεχιστεί αυτό εγώ δεν μπορώ να είμαι μαζί σας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις