Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Κωνσταντίνου: “Θα πάμε στην ΕΠΟ ζητώντας την αλλαγή του κανονισμού”

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς η Superleague απέρριψε το αίτημα της ΑΕΚ για αλλαγή του κανονισμού για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν αδειοδότηση. Ο πρόεδρος την “πράσινης” ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για τι τι μπορεί να κάνει πλέον η ομάδα…

Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στο σημερινό Δ.Σ. της Superleague για να αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού σε περίπτωση μη αδειοδότησης κάποιας ΠΑΕ, όμως δε συγκέντρωσε το απαιτούμενο ποσοστό των των ΠΑΕ (12 στις 16) κι έτσι απορρίφθηκε.

Superleague: Δεν πέρασε η πρόταση της ΑΕΚ για τις αδειοδοτήσεις! «Ανοικτός» ο υποβιβασμός για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με υποβιβασμό και ο πρόεδρος του “τριφυλλιού”, Βασίλης Κωνσταντίνου -εξερχόμενος της αίθουσας- τόνισε πως οι “πράσινοι” θα καταθέσουν αίτημα στην ΕΠΟ, που είναι και η αρμόδια, για να αλλάξει ο σχετικός κανόνας.

Ο ΠΑΟΚ «έδειξε» Ηρακλή! «Άδικο να μείνει ο Παναθηναϊκός για τον ίδιο λόγο»

“Ο Παναθηναϊκός σήμερα πήρε την πλειοψηφία των ομάδων με το μέρος του αλλά δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό για να πάμε σε αλλαγή της απόφασης” ανάφερε αρχικά ο πρόεδρος των “πρασίνων”.

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει τώρα το “τριφύλλι”, ο κ. Κωνσταντίνου αποκρίθηκε: “Τώρα ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στην ΕΠΟ. Θα ζητήσουμε την αλλαγή του κανονισμού και την τροποποίηση της ποινής για της μη αδειοδοτημένες ομάδες αφού η ΕΠΟ αποφασίζει”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις