Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με κόσμο η προπόνηση στο ΟΑΚΑ! “Ντόπες” για το πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Αντιπροσωπεία των οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να εμψυχώσει τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ ενόψει του αυριανού (17/06) πέμπτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League, που θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Περίπου 200 οπαδοί του Τριφυλλιού έδωσαν το “παρών” στο ΟΑΚΑ για την τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό (17/06) τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τους παίκτες και τους “ντόπαραν” για τη νίκη στο παιχνίδι τίτλου, που θα κρίνει και τον πρωταθλητή της φετινής Stoiximan.gr Basket League.

“Είναι η τελευταία φορά σήμερα για τη φετινή χρονιά που ερχόμαστε, γιατί αύριο είναι ένα πολύ σημνατικό ματς, το οποίο ξέρετε πολύ καλύτερα εσείς οι ίδιοι ότι πρέπει να το πάρουμε και έχουμε έναν ιδιαίτερο ακόμα λόγο, για τον κύριο Παύλο που δεν είναι πια ανάμεσά μας από αυτή τη βδομάδα”, είπαν μεταξύ άλλων, ο οπαδοί στους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια για τον πέμπτο τελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, έχουν εξαντληθεί, με τους φίλους των “πρασίνων” να επιθυμούν να πανηγυρίσουν τον τίτλο στην έδρα τους, στη μνήμη και του Παύλου Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή, την περασμένη εβδομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις