Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η “κραυγή αγωνίας” του Ουζουνίδη και το τραγικό ξεκίνημα

Ουζουνίδης
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό έχει πάρει την… κατηφόρα. Διοικητικά η ομάδα βρίσκεται στον ‘αέρα”, ενώ η ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο άφησε το “τριφύλλι” με μόλις μια νίκη σε τρεις αγωνιστικές, κάτι που έχει να συμβεί εδώ και 30 χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε… κρίση τόσο διοικητική, όσο και αγωνιστική. Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να απεμπλακεί από την ΠΑΕ, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο “τριφύλλι”, που πριν την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής της Superleague φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα εμπλακεί τελικά στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει γίνει πλέον… κόκκινο πανί για τους φίλους της ομάδας και όλη αυτή η ταραγμένη κατάσταση έφερε και το αναμενόμενο αποτέλεσμα στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως οι παίκτες του αρχίζουν να αποπροσανατολίζονται από τις διοικητικές εξελίξεις και το σκοτεινό μονοπάτι που έχει μπει η ΠΑΕ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ζητήσει ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι… ανοιχτά!

Ο Έλληνας τεχνικός φοβάται μήπως… χαθεί η μπάλα και δεν μπορέσει να βάλει φρένο σε πιθανή κατρακύλα της ομάδας.

Μέσα σε όλα και ο τραυματισμός του Τσάβες

Μέσα σε όλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Τσάβες.

Ο Αργεντινός επιθετικός τραυματίστηκε στο 70ό’ του αγώνα με τον Παναιτωλικό και βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο κουτσαίνοντας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού έκαναν λόγο για θλάση στο δικέφαλο. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί επακριβώς η σοβαρότητα της κατάστασής του. Εάν τελικά έχει υποστεί θλάση, θα μείνει στα.. πιτς για περίπου 3-4 εβδομάδες.

Το χειρότερο ξεκίνημα εδώ και 29 χρόνια

Το “τριφύλλι” “μετρά” στις πρώτες πέντε αγωνιστικές μόνο μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Το τραγικό αυτό ξεκίνημα είναι το χειρότερο της ομάδας εδώ και 29 χρόνια.

Ήταν το 1988, όταν το “τριφύλλι” είχε επίδοση 1-1-3 στην… εκκίνηση του πρωταθλήματος με ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Λάρισα (εντός) κι εκτός έδρας και ισοπαλία με τον Απόλλωνα Αθηνών. Η μοναδική νίκη είχε έρθει κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου, τη δεύτερη αγωνιστική (3-0).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις