Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη ημέρα! Εκδικάζονται οι υποθέσεις Τελάντερ – Ταυλαρίδη

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τέρμα τα… ψέματα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά από αρκετές αναβολές, έφτασε η ώρα για την εκδίκαση των πρώτων προσφυγών που έχουν κατατεθεί από παίκτες εις βάρος της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε όσο χρόνο μπορούσε, αλλά τώρα (06/02) έφτασε η ώρα για την εκδίκαση των πρώτων προσφυγών που έχουν κατατεθεί από παίκτες κατά της ΠΑΕ. Μιλάμε για τις περιπτώσεις των Τελάντερ και Ταυλαρίδη, οι οποίοι δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο νέας αναβολής. Ο Δανός αμυντικός ζητάει 140.000 ευρώ, ενώ ο Έλληνας παίκτης 97.000 ευρώ.

Πριν την συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναμένεται έχει επικοινωνία με την πλευρά των δυο παικτών, προκειμένου να προτείνει ένα ποσό έναντι και υπάρξει συμφωνία για νέο διακανονισμό.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν φτάσει σε κάποια συμφωνία με τους παίκτες και δεν πληρώσει το συνολικό ποσό των 240.000 ευρώ, τότε θα υποστεί αφαίρεση βαθμών και θα έχει περιθώριο πέντε ημερών προκειμένου να… πληρώσει και να του επιστραφούν οι βαθμοί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πληρώσει κανονικά τους δυο παίκτες, με χρήματα που είτε προέκυψαν από πωλήσεις παικτών, είτε που προέρχονται από τον Γιάννη Αλαφούζο. Να αναφέρουμε πως την Τετάρτη παίρνουν σειρά οι υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις