Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη ημέρα! Επιστροφή Αλαφούζου και πληρωμές

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη ημέρα! Επιστροφή Αλαφούζου και πληρωμές
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να βρει τα λεφτά για την πληρωμή της δόσης του Δεκέμβρη. Οι “πράσινοι” δεν πρόκειται να συγκεντρώσουν 1.3 εκατ. ευρώ που είναι το συνολικό ποσό και ζητούν υπομονή από τους παίκτες.

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να συγκεντρώσει περίπου 500.000 ευρώ. Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος επιστρέφει σήμερα από το εξωτερικό, θα διαθέσει ένα ποσό 300-400.000 ευρώ, ενώ άλλες 150.000 ευρώ βρίσκονται στα “πράσινα” ταμεία.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πάρουν περίπου το 40% από τα λεφτά που τους οφείλουνται. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” θα ζητήσουν από τους παίκτες να κάνουν υπομονή για λίγες εβδομάδες, ώστε να εξοφληθούν. Στο “πράσινο” στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία, μετά τη χθεσινή επαφή της διοίκησης με τους παίκτες, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βάλουν… πλάτη για λίγο καιρό.

Στο Κορωπί η διοίκηση

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη (30/11) θα βρεθούν στο Κορωπί οι Αγησίλαος Τουμαζάτος, Βασίλης Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προκειμένου να μιλήσουν από κοντά με τους παίκτες τους και να τους ζητήσουν την κατανόηση τους για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις