Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το κρίσιμο Δ.Σ. και οι… πωλήσεις των Λουντ – Κουτρουμπή

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα. Την ίδια ώρα είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν άμεσα κι άλλοι παίκτες, μετά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Πέρα από τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να βρεθούν – εξοικονομηθούν χρήματα για να καλυφθούν οι οφειλές της ομάδας, το σημερινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

ΟΑΚΑ και δημοσιοποίηση των οικονομικών της ΠΑΕ

Ένα από τα ζητήματα που θα εξεταστούν είναι το αν θα χρησιμοποιηθεί το ΟΑΚΑ σαν έδρα, στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Για αγωνιστικούς λόγους ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιθυμεί την παραμονή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, αλλά η διοίκηση των “πρασίνων” επιθυμεί αυτή την εξέλιξη για να μαζέψει χρήματα από τα εισιτήρια.

Βέβαια, υπάρχει πάντα το ρίσκο τα έσοδα να είναι μικρά, σε περίπτωση που πουληθούν λιγότερα από 30-40 χιλιάδες εισιτήρια, αφού το κόστος χρήσης του γηπέδου είναι μεγάλο.

Ένα ακόμα θέμα, το οποίο αναμένεται να γίνει δεκτό, είναι η δημοσιοποίηση των οικονομικών της ΠΑΕ, κάτι που ζητάνε τόσο οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, όσο και οι οπαδοί της ομάδας, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες των χρεών του “τριφυλλιού”.

“Ανοιχτά” τα θέματα με Λουντ και Κουτρουμπή

Την ίδια ώρα φαίνεται πως θα συνεχιστούν οι πωλήσεις παικτών, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα.

Η Κροτόνε ψάχνει για στόπερ, είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι για τον Κουτρουμπή και είναι πολύ πιθανό να επανέλθει και με μια πρόταση κοντά στα 1,3 εκατ. ευρώ (αντίστοιχη με αυτή που είχε κάνει).

Όσον αφορά την περίπτωση του Λουντ, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει ένα ποσό 400.000 ευρώ για τον Φινλανδό και να γλιτώσει 250.000 ευρώ μαζί με τους φόρους από το υπόλοιπο συμβόλαιο του παίκτη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις