Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις! Νέα δέσμευση Κωνσταντίνου για πληρωμές την Τετάρτη

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις! Νέα δέσμευση Κωνσταντίνου για πληρωμές την Τετάρτη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η “πράσινη” ΠΑΕ, παρά τις δεσμεύσεις της, δεν έδωσε στους παίκτες ούτε τη Δευτέρα (30/4) το 35% της δόσης Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να παραμείνουν για ακόμα μία μέρα απλήρωτοι.

 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι οργισμένοι, μετά τη νέα ασυνέπεια της “πράσινης” ΠΑΕ, η οποία δεν έδωσε στους παίκτες ούτε τη Δευτέρα (30/4) το 35% της δόσης Δεκεμβρίου.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πληρώσει την Τετάρτη (2/5). Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν… χορτάσει από υποσχέσεις, πήραν την απόφαση να βάλουν για ακόμα μία φορά πλάτη και να προπονηθούν κανονικά σήμερα (30/4).

Άγνωστο παραμένει, όμως, το τι θα συμβεί, εάν οι παίκτες του “τριφυλλιού” δεν δουν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ούτε την Τετάρτη.

Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Παγανιάς

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Παγανιάς, αποχώρησε από τον σύλλογο, μην αντέχοντας την κατάσταση που επικρατεί. Ο Έλληνας κόουτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην εθνική Ταΐβαν.

Ο Παγανιάς, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα, αποχώρησε πριν το φινάλε της σεζόν, βλέποντας ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις