Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε ο έλεγχος της Pan Asia! Τελευταίο “βήμα” πριν το deal

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε ο έλεγχος της Pan Asia! Τελευταίο “βήμα” πριν το deal
ΦΩΤΟ twitter

Άνθρωποι της Pan Asia ξεκίνησαν τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γεγονός που θα οδηγήσει κατόπιν και στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την “αλλαγή σελίδας” στη διοίκηση του Τριφυλλιού.

Θετική εξέλιξη για τα διοικιτηκά του Παναθηναϊκού, αφού άρχισε ο έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ και με την ολοκλήρωσή του, θα έχει γίνει και το τελευταίο “βήμα” για να περάσει η ομάδα στο fund της Pan Asia.

Άνθρωποι των υποψήφιων επενδυτών του Τριφυλλιού πήραν στα χέρια τους τα απαραίτητα στοιχεία, για να διεξάγουν την έρευνά τους και να επιβεβαιώσουν ότι όσα έχουν μάθει από την πλευρά Αλαφούζου για τα οικονομικά της τρέχουσας σεζόν δεν διαφέρουν από την πραγματικότητα.

Αυτή είναι ουσιαστικά και η μόνη εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση του deal ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρό Πιεμπονγκσάντ, οι οποίοι και είχαν έρθει σε μία πρώτη συμφωνία στα τέλη του Απριλίου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα διαρκέσει κάποιες εβδομάδες, για αυτό και από την αρχή είχε δοθεί ένα “deadline”, μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις